Δυόμισι μήνες μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου από καταστηματάρχες της οδού Γλάδστωνος και την αστυνομία, σχεδόν όλα τα στοιχεία της βαρβαρότητας και της λυσσασμένης απόπειρας να κρυφθεί και να μετατραπεί το θύμα σε θύτη, βρίσκονται στη διάθεσή μας.

Όλο το αστυνομικό θεώρημα, που εκπορεύτηκε από τη ΓΑΔΑ και διακινήθηκε από τους μονίμους πρόθυμους «δημοσιογράφους» κατέρρευσε με κρότο. Ο Ζακ Κωστόπουλος δολοφονήθηκε απρόκλητα και εν ψυχρώ, από δυνάμεις της τάξης και της αρετής, ένστολες και εθελοντικές. Δεν πήγε να κλέψει, δεν είχε πάρει ναρκωτικά, δεν απειλούσε κανέναν -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα αυτά θα δικαιολογούσαν στο ελάχιστο την δολοφονία του από ανελέητο ξύλο που δέχθηκε όντας πεσμένος.

Το βουνό από ψέματα που κατασκεύασε η αστυνομία, από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας (φανταστικές ληστείες, μαχαίρια, ουσίες και αρκούδες) αποδεικνύουν -για ακόμη μία φορά- ότι η αστυνομία δεν είναι ένας μηχανισμός που «κάνει» ή «δεν κάνει» καλά τη δουλειά της, αλλά ένας μηχανισμός γενεσιουργός και προαγωγός της κοινωνικής βαρβαρότητας και του κανιβαλισμού.

Ο κρατικός και ο θεσμικός φασισμός δεν πηγαίνει απλά χέρι – χέρι με τον κοινωνικό. Τον γεννά, τον προστατεύει και τον θεριεύει.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι/ες να αφήσουμε κανένα κοινωνικό υποκείμενο, καμία ταυτότητα και κανέναν άνθρωπο ανυπεράσπιστο απέναντι στον κρατικό και τον παρακρατικό κανιβαλισμό, που παραμένει το ίδιο αιμοβόρος πριν και μετά τον θάνατο των θυμάτων του. Δεν θα αφήσουμε ποτέ μπάτσους, κοράκια και φασίστες να δρουν πιστεύοντας ότι έχουν εξασφαλισμένη ασυλία.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε συμμετέχει και καλεί στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ΛΟΑΤ+ οργανώσεις, το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 12, στη συμβολή των Λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας και τη διαδήλωση στη ΓΑΔΑ. 

-Καμία, κανείς και τίποτα μόν@ του απέναντι στον κρατικό φασισμό.
-Αλληλεγγύη σε κάθε ταυτότητα που στοχοποιείται από την αστυνομία, το Κράτος και τους φασίστες.
-Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου.

https://rocinante.gr/wp-content/uploads/2018/11/roci-logo.jpghttps://rocinante.gr/wp-content/uploads/2018/11/roci-logo-300x300.jpgRocinanteΑνακοινώσεις
Δυόμισι μήνες μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου από καταστηματάρχες της οδού Γλάδστωνος και την αστυνομία, σχεδόν όλα τα στοιχεία της βαρβαρότητας και της λυσσασμένης απόπειρας να κρυφθεί και να μετατραπεί το θύμα σε θύτη, βρίσκονται στη διάθεσή μας. Όλο το αστυνομικό θεώρημα, που εκπορεύτηκε από τη ΓΑΔΑ και διακινήθηκε...