Ένας συρφετός φασιστών προσπαθεί να πάρει χώρο με στόχο να διαχύσει παντού το δηλητήριο του μισανθρωπισμού. Αυτός ο κόσμοςεξοργίζεται μόνο προκειμένου να καταδικάσει οτιδήποτε πάει ενάντια στην συνθήκη Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, στην συνθήκη που έχει μάθει να συντηρεί σαν πιστός δούλος, όσο καταπιεστική και αν είναι, ακολουθώντας τον σκοταδισμό και την μισαλλοδοξία ως την μόνη μοίρα της ανθρωπότητας.

Όλοι αυτοί οι νοσταλγοί των ροζ και μαύρων τριγώνων, των κίτρινων αστεριών, των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της καθαρότητας της φυλής, των βασανιστηρίων και της καταπίεσης, όλων όσων δηλαδή αποτελούν πληγή στην ίδια την ζωή, οργανώνουν συγκέντρωση με αφορμή την ψήφιση του νόμου για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Είναι ο ίδιος κόσμος που «εξεγείρεται» ενάντια στους πρόσφυγες ενώ την ίδια στιγμή μένει σιωπηλός απέναντι στους νεκρούς από τους πνιγμούς και το κρύο που είναι χιλιάδες, τα παιδιά που τρώνε ληγμένα φαγητά λόγω των άθλιων συνθηκών που τους προσφέρει το Κράτος και το μέλλον όλων αυτών των ανθρώπων που βρίσκεται στα χέρια μιας ρατσιστικής πολιτικής που διαμορφώνεται από τα απάνθρωπα συμφέροντα του  Κράτους και του Κεφαλαίου .

Είναι ο ίδιο κόσμος που αναπαράγει την μισογύνικη αντίληψη ότι οι γυναίκες είναι κάτι κατώτερο, είναι κάτι άλλο από άνθρωποι, είναι κάτι που δεν πρέπει να προσεγγίζουν οι άντρες και αν το προσεγγίσουν είναι ντροπή για το ανθρώπινο γένος, ταυτίζοντας το ανθρώπινο γένος με το ανδρικό φύλο. Είναι οι ίδιοι που θέλουν την γυναίκα στο σπίτι να λέει πάντα ναι και να παίζει σωστά το ρόλο της, ως το ον που υπάρχει μόνο για την αναπαραγωγή του είδους, πιστοί στην συνθήκη που αναπαράγει και διαιωνίζει ο  Καπιταλισμός.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ούτε σπιθαμή γης για να χωρέσει την φωνή τους, γιατί η φωνή της ισότητας και της αλληλεγγύης είναι πιο δυνατή. Κάθε μέρα θα βρισκόμαστε εκεί και θα παλεύουμε ενάντια στον σεξισμό, την τρανσφοβία, τον ρατσισμό, την ομοφοβία και οποιοδήποτε άλλο δημιούργημα του ταξικού διαχωρισμού της κοινωνίας και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Αντιμαχόμαστε τον κόσμο αυτό και κάθε στιγμή της ώρας μεγαλώνουμε έναν άλλον κόσμο, εμείς, όλα τα κατεχόμενα υποκείμενα του καπιταλισμού, ως μία συνομοσπονδία ταυτοτήτων, πολεμάμε υπέρ της συνύπαρξης και της ελευθερίας.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε καλεί στην συγκέντρωση την Κυριακή 22/10 στις 4 μ.μ στο Σύνταγμα για να ακυρώσουμε την συγκέντρωση των φασιστών και να δηλώσουμε σε όλη την κοινωνία ότι ο φασισμός δεν έχει θέση σε αυτόν τον πλανήτη.

-Αλληλεγγύη στο ΛΟΑΤ κίνημα.
-Μηδενική Ανοχή στην τρανσφοβία, τον μισογυνισμό και τον ρατσισμό.
-Οργάνωση όλων των καταπιεσμένων αυτού του κόσμου ενάντια στην λογική του ανταγωνισμού και του ατομικισμού.
Ομάδα Γυναικών της Α.Π. Ροσινάντε
Α. Π. Ροσινάντε  

 

RocinanteΑνακοινώσεις
Ένας συρφετός φασιστών προσπαθεί να πάρει χώρο με στόχο να διαχύσει παντού το δηλητήριο του μισανθρωπισμού. Αυτός ο κόσμοςεξοργίζεται μόνο προκειμένου να καταδικάσει οτιδήποτε πάει ενάντια στην συνθήκη Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, στην συνθήκη που έχει μάθει να συντηρεί σαν πιστός δούλος, όσο καταπιεστική και αν είναι, ακολουθώντας τον σκοταδισμό και την μισαλλοδοξία ως την...