Στις 18/9,συμπληρώνονται 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.Τα μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής,πραγματοποίησαν την στοχευμένη δολοφονική τους επίθεση εναντίον του 34χρονου αντιφασίστα ράπερ,ανενόχλητα,μπροστά στα μάτια 6 μηχανών ΔΙΑΣ.

Οι φασίστες,ως πιστά τσιράκια του κράτους και του κεφαλαίου,εχθρεύονται τον κόσμο του αγώνα,τους κοινωνικούς αγωνιστές/στριες και τους ταξικούς αγώνες,λειτουργώντας ως συνέχεια των αφεντικών τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο εμπρησμός της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26 στην Αθήνα,στις 24/8 από νεοναζί,ενώ το κράτος πριν από έναν μήνα περίπου,στις 27/7,πραγματοποιήσε στην Θεσσαλονίκη επιχείρηση εκκένωσης τριών καταλήψεων στέγασης προσφύγων και μεταναστών (Ορφανοτροφείο,Hurriya, Λεωφόρου Νίκης 39),έχοντας ως στόχο την διάλυση του κινήματος έμπρακτης αλληλεγγύης.
Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό,συνεχίζει να είναι ένας αγώνας ταξικός,στα πλαίσια της γενικευμένης πάλης ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο,για την κατάργηση του καπιταλισμού και την εγκαθίδρυση του ελευθεριακού κομμουνισμού και της εργατικής αυτοδιαχείρισης.

Η Τοπική Ένωση Κομοτηνής της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε,συμμετέχει και καλεί στην αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιείται με αφορμή τα 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Πλατεία Ειρήνης την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου,στις 17:00.new-bitmap-image

RocinanteΚομοτηνήςΤοπικές Ενώσεις
  Στις 18/9,συμπληρώνονται 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.Τα μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής,πραγματοποίησαν την στοχευμένη δολοφονική τους επίθεση εναντίον του 34χρονου αντιφασίστα ράπερ,ανενόχλητα,μπροστά στα μάτια 6 μηχανών ΔΙΑΣ. Οι φασίστες,ως πιστά τσιράκια του κράτους και του κεφαλαίου,εχθρεύονται τον κόσμο του αγώνα,τους κοινωνικούς αγωνιστές/στριες και τους ταξικούς...