Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση των τριών αγωνιστών, τότε μελών και συνδικαλιστών του Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Κομοτηνής που κατηγορούνται για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη, σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη στις 17 Νοέμβρη του 2012 .Η μήνυση, κατατέθηκε από το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Μ.Σ, ο οποίος υπήρξε εκείνη την χρονική περίοδο ο υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ χαιρέτησε ναζιστικά. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, προφανώς. Η εν λόγω παράταξη αποτελεί πανελλαδικά το καταφύγιο των φασιστών στα ΑΕΙ/ΤΕΙ.Αυτή η πράξη, μόνο ως πρόκληση θα μπορούσε να ερμηνευτεί. Για αυτόν τον λόγο προφανώς αυτή η πρόκληση απαντήθηκε, με την αποδοκιμασία και την εκδίωξη τους από τον χώρο από το σύνολο των αντιφασιστών/στριων παρευρισκόμενων.

Η στοχοποίηση των τριών μελών της ΕΑΑΚ, δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Κάθε δίωξη, κάθε απόπειρα δημιουργίας ενός κλίματος τρομοκρατίας και υπονόμευσης των αγώνων, θα βρεί απέναντι της την ταξική αλληλεγγύη.

Η Τοπική Ένωση Κομοτηνής της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε, καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Κομοτηνής, στις 15/11,στις 9 π.μ.
roci_logo

RocinanteΑνακοινώσειςΚομοτηνήςΤοπικές Ενώσεις
Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση των τριών αγωνιστών, τότε μελών και συνδικαλιστών του Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής Κομοτηνής που κατηγορούνται για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη, σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη στις 17 Νοέμβρη του 2012 .Η μήνυση, κατατέθηκε από το στέλεχος...