Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε αποχαιρετά με οδύνη τον σύντροφο Θάνο Κουτσοχρήστο που εντελώς πρόωρα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Κοινωνικός αναρχικός, βαθιά ελευθεριακός και αγωνιστής, παιδί της εργατικής τάξης ο σ. Θάνος διένυσε μια συνεπή πορεία μέσα στο κοινωνικό κίνημα, συμμετέχοντας σε αγώνες εργατικούς, τοπικούς, αντιφασιστικούς και άλλους, τόσο μέσα από το αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό στέκι Γαλατσίου «Στέγαστρο», όπου συμμετείχε, όσο και μέσω της δουλειάς του πλάι στους πρόσφυγες.

Στους συντρόφους και τις συντρόφισσες του, στους οικείους και τις οικείες του, εκφράζουμε τα πιο συντροφικά μας συλλυπητήρια και μοιραζόμαστε τη θλίψη τους.

Κάθε αγώνας μας θα έχει πάντα άνθη από το σπόρο που φύτεψαν οι σύντροφοι που έφυγαν.

RocinanteΑνακοινώσεις
Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε αποχαιρετά με οδύνη τον σύντροφο Θάνο Κουτσοχρήστο που εντελώς πρόωρα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Κοινωνικός αναρχικός, βαθιά ελευθεριακός και αγωνιστής, παιδί της εργατικής τάξης ο σ. Θάνος διένυσε μια συνεπή πορεία μέσα στο κοινωνικό κίνημα, συμμετέχοντας σε αγώνες εργατικούς, τοπικούς, αντιφασιστικούς και άλλους,...