Ανακοίνωση-καλεσμα της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε για τα γεγονότα στην Ν. Σμύρνη 

Το απόγευμα της Κυριακής και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου κάτοικοι έκαναν την βόλτα τους, εμφανίστηκαν με άκρως επιθετικές διαθέσεις αρκετοί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Η ομάδα αυτή των επιθετικών χοίρων ξεκίνησαν να γράφουν πρόστιμα αδιακρίτως και στην συνέχεια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επιτέθηκαν βάναυσα σε περαστικούς που ήρεμα τους ρώτησαν αν είναι αναγκαίο όλο αυτό.

Η στιγμή της επίθεσης, καθώς και «ότι είχε προηγηθεί», έχουν αποτυπωθεί λεπτομερώς και από διάφορες λήψεις σε βίντεο. Παρόλα αυτά, κυβερνητικά στελέχη και εκπρόσωποι των φασιστόμπατσων επιμένουν πως δέχτηκαν επίθεση και πως μάλιστα είχαν και τραυματίες.

Η εικόνα ενός ανθρώπου να σύρεται από 5 ένστολους και να δέχεται ανελέητα χτυπήματα με μεταλλικό πτυσσόμενο γκλομπ στο κεφάλι, τα πλευρά και τα πόδια, ενώ φωνάζει πως πονάει, μιλάει από μόνη και σοκάρει όποιον δεν έχει αποκτηνωθεί πλήρως.

Μόνο οργή προκαλεί η απόπειρα διαπόμπευσης του θύματος από γνωστό κυβερνητικό γυμνοσάλιαγκα, που θέλει να τον παρουσιάσει ως θύτη λόγω ιδεολογικών φρονημάτων.
Ο τρόπος που διαχειρίζεται η κυβέρνηση την υπόθεση ξυλοδαρμού της Νέας Σμύρνης αποδεικνύει πως βασική της αγωνία είναι πως θα επιβάλλει «lockdown» στα δικαιώματα μας! Έτσι φαίνεται και από τις δαπάνες από τον προϋπολογισμό για την υγεία που μειώθηκαν φέτος κατά μισό δις, την στιγμή που οι προσλήψεις των ένοπλων ρομποκοπ που ξέρουν να δέρνουν, κρίθηκαν πιο χρήσιμες ως μέτρο κατά της πανδημίας

Θα τους βάλουμε εμείς φρένο, αν δεν είναι πρόθυμοι να τους βάλουν αυτοί! Η καταπάτηση των δικαιωμάτων μας, θα έρθει αντιμέτωπη με την συλλογική μας δύναμη! Η ανοχή μας στην αστυνομική βία στην Νέα Σμύρνη και παντού, έχει τελειώσει!

Ως Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε στηρίζουμε το κάλεσμα των σωματείων και κατοίκων της περιοχής στην πλατεία Νέας Σμύρνης στις 18:30


RocinanteΑνακοινώσεις
Ανακοίνωση-καλεσμα της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε για τα γεγονότα στην Ν. Σμύρνη  Το απόγευμα της Κυριακής και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπου κάτοικοι έκαναν την βόλτα τους, εμφανίστηκαν με άκρως επιθετικές διαθέσεις αρκετοί αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Η ομάδα αυτή των επιθετικών χοίρων ξεκίνησαν να γράφουν...