Ανακοίνωσης της Τοπικής Ένωσης Πάτρας της ΑΠ Ροσινάντε

Το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε επίθεση από φασιστοειδή το στέκι της ανοιχτής συνέλευσης στην Καλαμάτα. Η επίθεση που εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική της έντασης από τους παρακρατικούς μηχανισμούς επιχειρεί να τρομοκρατήσει όσους αντιστέκονται καθημερινά τόσο στη σύγχρονη βαρβαρότητα όσο και στη εξάπλωση της φασιστικής απειλής στην κοινωνία. Η ανοιχτή συνέλευση είχε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο με τη συμμετοχή της τους εργατικούς κοινωνικούς αγώνες όσο και στην ανάπτυξη δομών αλληλεγγύης.

Τέτοιες επιθέσεις δεν μας τρομάζουν, μας κάνουν πιο δυνατούς. Η αλληλεγγύη μας στην ανοιχτή συνέλευση Καλαμάτας και σε όσους αντιστέκονται είναι δεδομένη. Θα μας βρουν μπροστά τους.

topiki-patra

RocinanteΑνακοινώσεις
Ανακοίνωσης της Τοπικής Ένωσης Πάτρας της ΑΠ Ροσινάντε Το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε επίθεση από φασιστοειδή το στέκι της ανοιχτής συνέλευσης στην Καλαμάτα. Η επίθεση που εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική της έντασης από τους παρακρατικούς μηχανισμούς επιχειρεί να τρομοκρατήσει όσους αντιστέκονται καθημερινά τόσο στη σύγχρονη βαρβαρότητα όσο και στη εξάπλωση...