Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4/1 στις 16.30 στα κεντρικά της Γενικής Ταχυδρομικής

Βρέθηκαν σε μια νύχτα εκτός εργασίας και απλήρωτοι επί 4 μήνες με παράνομες «οικειοθελής αποχωρήσεις». Δέχθηκαν τον εκβιασμό από το μεγάλο αφεντικό της ΜΗΤΡΙΚΗΣ εταιρείας η οποία ανέλαβε το κατάστημα από τις 19/11, και θέλησε να τους αναγκάσει προκλητικά στην υπογραφή λευκών διμήνων συμβάσεων παραιτούμενοι από κάθε αξίωση και δικαίωμα από το προηγούμενο αφεντικό, (franchise) λέγοντας τους «ή  θα τις υπογράψετε ή θα μείνετε χωρίς δουλειά».

Αντέδρασαν άμεσα και δυναμικά μπλοκάροντας τις αποστολές με αποτέλεσμα η εργοδοσία να καλέσει την αστυνομία και να οδηγηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα. Τους εξαπάτησαν  τα γραφειοκρατικά  σωματεία  ΣΕΤΤΕΑ, ΣΕΤΤΑ, ΣΕΓΕΤΑ.

Εκείνοι όμως απάντησαν:
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ -ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Και βρήκαν δίπλα τους εργατικά σχήματα και αυτόνομες πρωτοβουλίες, λαϊκές συνελεύσεις, ανέργους, άνεργες, εργαζόμενους και αγωνιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.

Εμείς ως Αναρχοσυνδικαλιστική   Πρωτοβουλία ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ
δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα τους, στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά, και καλούμε όλους ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/1/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.30 ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ  ΚΗΦΙΣΟΥ 14 ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στην συγκέντρωση των εργαζομένων  στην Γενική Ταχυδρομική Αιγάλεω.

RocinanteΑνακοινώσεις
Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4/1 στις 16.30 στα κεντρικά της Γενικής Ταχυδρομικής Βρέθηκαν σε μια νύχτα εκτός εργασίας και απλήρωτοι επί 4 μήνες με παράνομες «οικειοθελής αποχωρήσεις». Δέχθηκαν τον εκβιασμό από το μεγάλο αφεντικό της ΜΗΤΡΙΚΗΣ εταιρείας η οποία ανέλαβε το κατάστημα από τις 19/11, και θέλησε να...