Με άγρια καταστολή, ξύλο, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, υποδέχτηκε η αστυνομία ( την ώρα που μέσα στο κοινοβούλιο ρίχνανε τα ζάρια τους για το αν μείνουν ή θα ρίξουν την κυβέρνηση, οι ΑΝΕΛ),  τη μαζική πανεκπαιδευτική πορεία  ενάντια στο προσοντολόγιο – έκτρωμα, που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες αναπληρωτές.

Η πορεία των εκπαιδευτικών ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς το Μαξίμου, με σκοπό να συναντήσει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό παιδείας. Ωστόσο, κατά τη συνήθη τακτική της η κυβέρνηση, φρόντισε να ματώσει άλλη μια εργατική κινητοποίηση που απειλεί να της χαλάσει την «επιστροφή στην κανονικότητα», της εκμετάλλευσης, της εργασιακής ομηρίας και της ανεργίας.

Μόνο γέλια προκαλεί η δήλωση της υπουργού Αστυνομίας με την οποία «καταδικάζει» τις ακρότητες -αυτή τη φορά χωρίς να «απαγορεύσει τα χημικά», όπως ήταν μέχρι σήμερα η παράδοση.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους, πως τώρα αρχίζουμε!

Κανένας εκπαιδευτικός χωρίς δουλειά. Μαζικοί διορισμοί τώρα.

Όλοι- όλες στη νέα απεργία που κήρυξε η ΔΟΕ και τη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ, τη Δευτέρα 14 Γενάρη.

 

http://rocinante.gr/wp-content/uploads/2018/11/roci-logo.jpghttp://rocinante.gr/wp-content/uploads/2018/11/roci-logo-300x300.jpgRocinanteΑνακοινώσεις
Με άγρια καταστολή, ξύλο, χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης, υποδέχτηκε η αστυνομία ( την ώρα που μέσα στο κοινοβούλιο ρίχνανε τα ζάρια τους για το αν μείνουν ή θα ρίξουν την κυβέρνηση, οι ΑΝΕΛ),  τη μαζική πανεκπαιδευτική πορεία  ενάντια στο προσοντολόγιο - έκτρωμα, που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες αναπληρωτές. Η...