Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε στηρίζει και συμμετέχει στην αντιφασιστική πορεία των Πετραλώνων που γίνεται ως απάντηση στη δολοφονική, φασιστική δραστηριότητα των προηγούμενων ημέρων.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή (24/6), μια ομάδα περίπου 30 φασιστών πραγματοποίησε επίθεση με μολότοφ, πέτρες και λοστούς στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ που βρίσκεται στην περιοχή και στη συνέχεια διέφυγε με την προκλητική κάλυψη της αστυνομίας.

Την Παρασκευή (29/6), στις 19:00, καλείται συγκέντρωση στην Πλατεία Μερκούρη απέναντι στις φασιστικές απειλές και τον φόβο.

Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων της περιοχής και να φωνάξουμε πως ο φόβος θα ηττηθεί από τη συλλογική δύναμη της αλληλεγγύης.

RocinanteΑνακοινώσεις
Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε στηρίζει και συμμετέχει στην αντιφασιστική πορεία των Πετραλώνων που γίνεται ως απάντηση στη δολοφονική, φασιστική δραστηριότητα των προηγούμενων ημέρων. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (24/6), μια ομάδα περίπου 30 φασιστών πραγματοποίησε επίθεση με μολότοφ, πέτρες και λοστούς στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ που βρίσκεται στην περιοχή και στη συνέχεια...