Αύριο στις 11πμ δικάζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Β.Γ., συλληφθέντας της μαθητικής και πανεκπαιδευτικής πορείας. Πιο συγκεκριμένα ο δεκατετράχρονος μαθητής συνελλήφθη την Πέμπτη 15/10 και από τότε κρατείται για τέσσερεις μέρες χωρίς να του επιτρέπεται να επικοινωνήσει με κανέναν και διώκεται ακόμα και με κατηγορίες για κακουργήματα(!!). Αυτή η δίωξη έρχεται να προστεθεί στο γενικευμένο κλίμα εκφοβισμού που προσπαθεί το κράτος να επιβάλλει στους μαθητές και στις μαθήτριες με σκοπό να καταστείλει τους αγώνες τους.

Ως κλαδική εκπαίδευσης της Α.Π. Ροσινάντε καλούμε αύριο στις 11πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κτίριο 9 σε συγκέντρωση στήριξης στον συλληφθέντα και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του. Αλληλεγγύη στον συλληφθέντα και στον αγώνα των μαθητών/τριών, να παύσουν εδώ και τώρα όλες οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί ενάντια στον Β.Γ..

RocinanteΚλαδική Εκπαίδευσης
Αύριο στις 11πμ δικάζεται στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Β.Γ., συλληφθέντας της μαθητικής και πανεκπαιδευτικής πορείας. Πιο συγκεκριμένα ο δεκατετράχρονος μαθητής συνελλήφθη την Πέμπτη 15/10 και από τότε κρατείται για τέσσερεις μέρες χωρίς να του επιτρέπεται να επικοινωνήσει με κανέναν και διώκεται ακόμα και με κατηγορίες για κακουργήματα(!!). Αυτή...