Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας το κράτος του Ισραήλ όχι μόνο δεν έχει μειώσει την ένταση των επιχειρήσεών του, αλλά αντιθέτως φαίνεται ολοένα και πιο διψασμένο για αίμα, ανεξαρτήτως αν αυτό περιλαμβάνει θανάτους αμάχων και παιδιών, έχοντας ανεβάσει τον αριθμό των δολοφονημένων Παλαιστινίων στους 1.100 με παραπάνω από 200 να αφορούν παιδιά. Τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύει εκ νέου και από ακόμα μια σκοπιά ότι ο θεσμικός της ρόλος αναφέρεται στην προώθηση των συμφερόντων της κυρίαρχης τάξης και δεν έχει ούτε καν μακρινή σχέση με τη βελτίωση της ζωής των λαών, το κράτος του Ισραήλ επιδεικνύει τις δολοφονικές του προθέσεις για τη συνέχιση των επεμβάσεων με τις αυξανόμενες προκλήσεις αξιωματούχων του ποτισμένες με εθνικιστικό δηλητήριο και μισαλλοδοξία.

Χωρίς αυταπάτες για τον ρόλο της Χαμάς και αδιαπραγμάτευτα απέναντι στο εγκληματικό ισραηλινό κράτος, και σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως αυτό που συντελείται αυτή τη στιγμή στη Γάζα δε χωράει καμία υποχώρηση. Οι σφαγές λαών αφορούν πρωτίστως τον κόσμο της Εργασίας και είναι αυτός που οφείλει να σηκώσει τη φωνή του στο ύψος των περιστάσεων και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον χειμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Όλοι/ες την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 7μμ στο Σύνταγμα για πορεία διαμαρτυρίας προς τα γραφεία της Ε.Ε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ

Logo-Roci

RocinanteΑνακοινώσεις
Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη της στρατιωτικής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας το κράτος του Ισραήλ όχι μόνο δεν έχει μειώσει την ένταση των επιχειρήσεών του, αλλά αντιθέτως φαίνεται ολοένα και πιο διψασμένο για αίμα, ανεξαρτήτως αν αυτό περιλαμβάνει θανάτους αμάχων και παιδιών, έχοντας ανεβάσει τον αριθμό των δολοφονημένων...