Κάλεσμα της ΑΠ Ροσινάντε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού της Eurovision

Οι απολυμένοι των Metropolis εδώ και ένα χρόνο, διεκδικούν με αμείωτη ένταση τα δεδουλευμένα τους από τον Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του ομίλου MAD, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που οφείλει στους εργαζομένους, την ίδια στιγμή που φαίνεται να τα βρίσκει για την διοργάνωση πανάκριβων εκδηλώσεων. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί θρασύτατη πρόκληση προς τους εργαζομένους που αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στα Metropolis και καλεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού της Eurovision στο Gazi music Hall (Πειραιως και Ιερά Οδός) την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 19.30.

rocinante

RocinanteΑνακοινώσεις
Κάλεσμα της ΑΠ Ροσινάντε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση του ελληνικού τελικού της Eurovision Οι απολυμένοι των Metropolis εδώ και ένα χρόνο, διεκδικούν με αμείωτη ένταση τα δεδουλευμένα τους από τον Ανδρέα Κουρή, ιδιοκτήτη του ομίλου MAD, ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους μισθούς και τις...