Κάλεσμα της ΑΠ Ροσινάντε στην πορεία προς την Απεργιακή Συγκέντρωση της ΠΝΟ και των Συνδικάτων στις 10.00 π.μ. στον Αγιο Διονύσιο (Λιμάνι Πειραιά)

Η αντεργατική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, μπορεί να επιβληθεί πλέον μόνο με σκληρή καταστολή κάθε αγώνα.  Μετά την επιστράτευση στους εργαζομένους του ΜΕΤΡΟ, σειρά έχουν οι ναυτεργάτες στο Πειραιά. Η επίταξη και η καταστολή των απεργών οφείλουν να βρουν ένα εμπόδιο: την εργατική αλληλεγγύη.

Η Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε καλεί στις 9.30 στην συγκέντρωση απέναντι απ’ τον ΗΣΑΠ Πειραιά και στην πορεία προς την Απεργιακή Συγκέντρωση της ΠΝΟ και των Συνδικάτων στις 10.00 π.μ. στον Αγιο Διονύσιο (Λιμάνι Πειραιά).

rocinante

RocinanteΑνακοινώσεις
Κάλεσμα της ΑΠ Ροσινάντε στην πορεία προς την Απεργιακή Συγκέντρωση της ΠΝΟ και των Συνδικάτων στις 10.00 π.μ. στον Αγιο Διονύσιο (Λιμάνι Πειραιά) Η αντεργατική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση, μπορεί να επιβληθεί πλέον μόνο με σκληρή καταστολή κάθε αγώνα.  Μετά την επιστράτευση στους εργαζομένους του ΜΕΤΡΟ, σειρά έχουν οι...