Ανακοίνωση της Ισπανικής αναρχοσυνδικαλιστικής Γενικής  Συνομοσπονδίας Εργασίας (CGT) για τη σύλληψη της Μπενόγια Ουάρτε και του Μικέλ Σουλοάγα στην Ηγουμενίτσα. 

Η μετανάστευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα που ούτε οι κυβερνήσεις ούτε οι νόμοι μπορούν να το εμποδίσουν.

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας (CGT) στηρίζει τη πράξη πολιτικής ανυπακοής των Bego και Mikel. Θεωρούμε ότι ήταν πράξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, πράξη διαμαρτυρίας ενάντια σε άδικους νόμους και πράξη καταδίκης των κατασταλτικών ενεργειών. Και φυσικά θεωρούμε μόνους υπεύθυνους όλες τις εταιρείες, τους θεσμούς, τις μαφίες και τις κυβερνήσεις που έχουν οδηγήσει στην αναγκαστική μετανάστευση κι έχουν προκαλέσει, φέτος μόνο, το θάνατο 5.000 ανθρώπων στη θάλασσα της Μεσογείου.

Για μια πολιτική και ειρηνική πράξη που υπαγόρευσε η συνείδησή τους, ο Μικέλ και η Μπέγο δεν μπορεί παρά να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς καμία καταδίκη.

CGT Telefónica
CGT – Acció Social
CGT – Relaciones Internacionales
CGT Catalunya
CGT Βurgos

RocinanteΚείμενα αποφάσεων Ροσινάντε
Ανακοίνωση της Ισπανικής αναρχοσυνδικαλιστικής Γενικής  Συνομοσπονδίας Εργασίας (CGT) για τη σύλληψη της Μπενόγια Ουάρτε και του Μικέλ Σουλοάγα στην Ηγουμενίτσα.  Η μετανάστευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα που ούτε οι κυβερνήσεις ούτε οι νόμοι μπορούν να το εμποδίσουν. Η Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας (CGT) στηρίζει τη πράξη πολιτικής ανυπακοής των Bego και Mikel. Θεωρούμε ότι ήταν...