Εν μέσω πανδημίας και ενώ σχολές, γυμνάσια, λύκεια και δημοτικά ήταν κλειστά, το υπουργείο έθεσε σε δημόσια διαβούλευση ένα νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο.

Σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων φοιτητές/ριες, μαθητές/ριες και εκπαιδευτικοί συνεχίζουμε να είμαστε στο δρόμο απέναντι στο νέο νόμο που επιδιώκει να περάσει το υπουργείο Παιδείας. Οργανώνοντας τις συλλογικές μας αντιστάσεις παίρνουμε θέσεις μάχης απέναντι στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση και την επικείμενη υποτίμηση της παιδείας.

Ως Κλαδική Ένωση Εκπαίδευσης της Αναρχοσυνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Ροσινάντε, στηρίζουμε το κάλεσμα των ελευθεριακών/αυτόνομων σχημάτων στην πανεκπαιδευτική πορεία της Τρίτης 19/5, στις 13:00 στα Προπύλαια.

-Να μην χαθεί το εξάμηνο για κανένα φοιτητή/τρια. Μείωση της εξεταστέας ύλης.

-Καμία απόλυση εκπαιδευτικού. Ενάντια στην αξιολόγηση!

-Έξω οι κάμερες από τα σχολεία. Ούτε σκέψη για μαγνητοσκόπηση των μαθημάτων.

-Μεταγραφές για όσους και όσες τις έχουν ανάγκη.

-Κοινοί αγώνες μαθητ(ρι)ών, φοιτητ(ρι)ών, εκπαιδευτικών ενάντια στην εκπαιδευτική αναδιάρθρωση!

-Το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά!

RocinanteΑνακοινώσεις
Εν μέσω πανδημίας και ενώ σχολές, γυμνάσια, λύκεια και δημοτικά ήταν κλειστά, το υπουργείο έθεσε σε δημόσια διαβούλευση ένα νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο. Σε συνέχεια των προηγούμενων κινητοποιήσεων φοιτητές/ριες, μαθητές/ριες και εκπαιδευτικοί συνεχίζουμε να είμαστε στο δρόμο απέναντι στο νέο νόμο που επιδιώκει να περάσει το υπουργείο Παιδείας. Οργανώνοντας τις συλλογικές...