Φέτος οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου όχι μόνο άρχισαν νωρίτερα αλλά είχαν και τη θεματολογία της Χούντας, καθώς η πρυτανική αρχή του ΕΚΠΑ, χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ, θέλησε να τιμήσει τις ολοκληρωτικές πρακτικές της επταετίας.

Από το βράδυ της Τετάρτης οι σχολές της Νομικής έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία με απόφαση του πρύτανη Φορτσάκη. Το ίδιο συμβαίνει και στην ΑΣΣΟΕ. Σήμερα το πρωί φοιτητές του Πολιτικού της Νομικής, που προσπάθησαν να εισέλθουν στη σχολή τους για να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση αλλά και οι φοιτητές της Νομικής που είχαν απόφαση Γ.Σ. για κατάληψη, βρήκαν απέναντί τους τα γκλοπ και τις κλωτσιές των ΜΑΤ, που βίαια προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και να διαλύσουν την συγκέντρωση τους.

Κόντρα στην αστυνομοκρατία των πανεπιστημίων και τις ολοκληρωτικές πρακτικές του Κράτους και των πρυτάνεων, το φοιτητικό κίνημα θα δώσει τις απαντήσεις του μέσα από τους συλλογικούς μαχητικούς του αγώνες. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο κάλεσμα ενάντια στην καταστολή του Φορτσάκη και του Κράτους, 17:00 στα Προπύλαια.

ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ekpaideusi

RocinanteΑνακοινώσεις
Φέτος οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου όχι μόνο άρχισαν νωρίτερα αλλά είχαν και τη θεματολογία της Χούντας, καθώς η πρυτανική αρχή του ΕΚΠΑ, χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ, θέλησε να τιμήσει τις ολοκληρωτικές πρακτικές της επταετίας. Από το βράδυ της Τετάρτης οι σχολές της Νομικής έχουν αποκλειστεί από την...