Η Τοπική Ένωση Δυτικών της Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε κρέμασε πανό στην γέφυρα των Αγίων Αναργύρων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας για την εργατική πρωτομαγιά και ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη:
«Χατζηδάκη Σούπερμαν, η απεργία θα είναι ο κρυπτονίτης σου!

Ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη που φέρνει τεχνηέντως την απαγόρευση των απεργιών, την κατάργηση του 8ωρου και ένα σύνολο αντεργατικών και αντισυνδικαλιστικών ρυθμίσεων στην νομοθεσία!

 
Ενάντια στο απεργοσπαστικό σαμποτάζ της ΓΣΕΕ που κάλεσε σε απεργία μέρα αργίας κόντρα στις αποφάσεις σωματείων, ομοσπονδιών και εργατικών κέντρων!
 
Παλεύουμε για λιγότερη δουλειά, μεγαλύτερους μισθούς! Διεκδικούμε την επιστροφή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας!
 
Ως Τοπική Ένωση Δυτικών της ΑΠΡ, στηρίζουμε και καλούμε την πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη στο Ίλιον, την Τρίτη 4 Μαΐου, στις 12.00, στην Φυλής & Καπετάν Βέρα (είσοδος πάρκου Τρίτση)
 
Να αποσυρθεί το αναχρονιστικό νομοσχέδιο!
 
Να διεκδικήσουμε μια ζωή στο ύψος των αναγκών μας!
 
Τοπική Ένωση Δυτικών ΑΠΡ»
RocinanteΑνακοινώσεις
Η Τοπική Ένωση Δυτικών της Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε κρέμασε πανό στην γέφυρα των Αγίων Αναργύρων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας για την εργατική πρωτομαγιά και ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη: «Χατζηδάκη Σούπερμαν, η απεργία θα είναι ο κρυπτονίτης σου! Ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη που φέρνει τεχνηέντως την απαγόρευση των απεργιών, την κατάργηση του...