Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Ημέρα οργής και θλίψης για τους νεκρούς αδερφούς και αδερφές μας από την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια φιλειρηνικής αντικυβερνητικής διαδήλωσης ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Τουρκία, 2 βόμβες εξερράγησαν, σκορπώντας τον θάνατο. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι τουλάχιστον 80 νεκροί και πάνω από 180 τραυματίες. Οι δράστες του φασιστικού-παρακρατικού χτυπήματος είναι ακόμα άγνωστοι, ωστόσο ο νους και η καρδιά μας βρίσκονται στην Τουρκία σε αλληλεγγύη με τους Τούρκους και Κούρδους πληγέντες και τις οικογένειές τους.

Η Α.Π. Ροσινάντε συμμετέχει στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα στις 6.30μμ τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και την πορεία προς το τουρκικό προξενείο, που καλούν Κουρδικές και Τουρκικές οργανώσεις και πολιτικοί πρόσφυγες και καλεί όλο το εργατικό και κοινωνικό κίνημα να ενώσει τη φωνή του ενάντια στον φασισμό και να επιδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στα ταξικά μας αδέρφια στην Τουρκία.


ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Logo-Roci

RocinanteΚείμενα αποφάσεων Ροσινάντε
Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Ημέρα οργής και θλίψης για τους νεκρούς αδερφούς και αδερφές μας από την Τουρκία. Κατά τη διάρκεια φιλειρηνικής αντικυβερνητικής διαδήλωσης ενόψει των επερχόμενων εκλογών στην Τουρκία, 2 βόμβες εξερράγησαν, σκορπώντας τον θάνατο. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι τουλάχιστον 80 νεκροί και πάνω από 180 τραυματίες. Οι...